Rendelj fotóst online
gyorsan, egyszerűen!

Fotóst keresek

Rendelj fotóst online gyorsan, egyszerűen!

Fotóst keresekJelentkezem fotósnak

Legyen szó az esküvődről, egy exkluzív rendezvényről vagy egy portréfotózásról, mi megtaláljuk hozzá a tökéletes fotóst!

1. Hozd létre projektedet!

Add meg a tervezett fotózás részleteit és válassz csomagajánlataink közül! Mi értesítjük a fotósainkat, akik ez alapján jelentkeznek a munkára.

2. Válassz fotóst!

Válaszd ki az első 3 jelentkező közül, kivel szeretnél dolgozni és foglald le a fotózást. Ekkor jön létre a megrendelés, a fotózás díját zároljuk a bankkártyádon.

3. Már fotózunk is!

Vegyétek fel a kapcsolatot a kiválasztott fotóssal, hogy megbeszéljétek a további részleteket! Az elkészült anyag átadását követően, mindkét félnek igazolnia kell a teljesítést. A munka díja csak ezt követően kerül kifizetésre.

Mi fotóztuk


Rendezvény, riport

Tárgy, étel

Portré

Enteriőr

Csoport, család

Esküvő

Ismerd meg a Photont rövid videónkból!


Miért válaszd a Photont?


Minőségi garancia
+

A Photon csakis kiváló felkészültségű, válogatott, profi fotósokat ajánl, akik korábban már bizonyították rátermettségüket.

Gyors kapcsolatfelvétel
+

Az idő pénz, mi pedig segítünk spórolni. Ajánlatod elküldését követően 3 fotósunk közül választhatod ki a legszimpatikusabb jelentkezőt.

Könnyű használat
+

Egyszerűségben rejlik a nagyszerűség. Csak néhány kattintás és máris a munkához legjobban passzoló fotósaink válogathatsz.

Transzparens árak
+

Hisszük, hogy a minőségi fotós nem luxus. Piaci árak alapján kialakított 3 csomagajánlat közül választhatod ki a legmegfelelőbbet.

100% biztonság
+

Történjen bármilyen váratlan esemény, a Photon back-up fotós csapata garantálja, hogy ott leszünk a fotózás kezdetére. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.

Kényelmes fizetés
+

Fizess pár kattintással! Csak akkor kell fizetned, ha kiválasztottad és lefoglaltad a fotósodat. A munkadíj csak akkor kerül kifizetésre, ha a projekt végével mindketten igazoltátok a teljesítést.

Rólunk mondták.


Eseményeinkre sokszor gyorsan kell találjunk megbízható fotóst. A Photon segítségével rövid időn belül, minőségi jelentkezőkhöz jutunk, később pedig szuper képekhez. Hasznos és hiánypótló oldal! Köszönjük Photon!
Gyarmati Dorottya, Operations manager

Köszönjük Photon a videókat. Szuper volt veletek dolgozni, az anyag nem csak profi és jól megy a termékhez, de az ötleteikkel a videók át tudják adni, hogy mi is a Beercase.
Pintér Áron, Managing Director

A Photonon rendelt fotósunkat a lazaság, gyorsaság és a magas minőségű munka jellemzi. Nemcsak, hogy jó hangulatú vele a munka, de gyorsan alkalmazkodott a tempónkhoz és meg tudott felelni a megrendelői elvárásoknak. Megbízom a munkájában.
Csala Dániel

A Photonon rendelt fotósunk fantasztikus képeken rögzíti a rendezvényeink legjobb pillanatait. Nagyon jó érzéke van a spontán pillanatokhoz, a fotókból nem hiányzik a humor sem. Tökéletesen érti az igényeinket és az instrukciókat, nagyon precízen dolgozik.
Kéri Susie, Co-founder

A Photon készítette az egyperces bemutatkozós videónkat. Nagyon jó hangulatban telt a felvétel, jó ötleteik vannak és profi a csapat:) Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!!!!
Tari Anita, Alapító/Tulajdonos

Ők már velünk dolgoztak